Monday, March 28, 2011

Maurice Schaap


http://www.mauriceschaap.nl/  

 Zanger Maurice Schaap uit Papendrecht is één van de weinige nog betaalbare toppers, en daardoor een veel gevraagde zanger op bruiloften, feesten en partijen. Maurice is een zanger met een brede ervaring en zijn repertoire is zeer divers, tijdens een optreden vliegen de hits van toen en nu voorbij, “Ik ben zeer flexibel in te zetten: op een klein feestje in de achtertuin of op een groot podium of plein met duizenden mensen, en alles er tussen in. In welke situatie ik me ook bevind, ik probeer er altijd een gezellig feestje van te maken, voor jong en oud” aldus de zanger.
Regelmatig treed ik ook op in zorginstellingen in de regio, zaterdag stond ik op het podium in Smeetsland in Rotterdam, geweldig om te doen, de oudere mensen leven op als ze bekende nummers uit hun tijd horen en zingen vaak direct uit volle borst mee.
Mijn vriendin Brenda en vriend Pieter van den Berg verzorgen de boekingen en promotie voor mij zodat ik mij volledig kan richten op mijn repetities en optredens.
Begin maart komt ook mijn nieuwe website Mauriceschaap online. Op de website komt informatie over mij te staan aangevuld met foto’s en filmpjes van mijn optredens, ook is het mogelijk om mij direct online te boeken of mijn agenda in te zien.No comments:

Post a Comment